Framtidens innebandy!

Publicerad 2019-06-14 22:49
Oscarlundin
Mitt i sommarvärmen den 6:e juli bjuder klubben in alla Tränare i FBC Partille och Partille IBS till en Taktikkväll. Det blir en inspirationskväll på temat - Framtidens Innebandy i Wizards. Vi kommer att ge Er exempel på nya sätt att träna och spela innebandy. Vi vill inspirera till hur man själv kan utvecklas taktiskt som tränare men även ge lite direktiv kring hur klubben ser på sin röda tråd med spelet. Vi kan garantera att vi inte kommer lämna någon oberörd.

Oscar Lundin, Head Coach för Schweiziska Alligator Malans och med bakgrund i både Wizards och Warberg kommer ge oss idéer kring hur man kan spela en modern offensiv och vägvinnande innebandy. Det blir videoklipp, taktiska upplägg, olika spelformationer, hur man tränar för att kunna spela så och hur statistiken kan användas.

Sportchef Ulf Andersson kommer ge övergripande ramar och direktiv för klubbens inriktning.

Kvällen kommer innehålla rena presentationer, videoexempel, gruppövningar och massa diskussioner. Allt för att inspirera. Syftet är inte att rulla ut en röd tråd. Som tränare i Partille Wizards är du välkommen helt gratis.

- "Ser fram emot en eftermiddag i trollkarlens och innebandyutvecklingens tecken. Jag har stött på många olika filosofier och strategier de senaste åren som jag tror går att använda framöver. Dessa tillsammans med färska lärdomar från andra idrotter ska jag försöka presentera på ett inspirerande vis".

Md kom nu
Md nordic wellness
Md unihoc
Md heras
Md bmw logo
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub