Img 1043

Emma Altbrink förlänger!

Publicerad 2019-04-23 22:47
Emma 3
Det är med stor glädje vi kan konstatera att 20-åriga Emma Altbrink förlänger sitt kontrakt till över även säsongen 2020/21 redan nu. Emma som kom till oss från Pixbo Wallenstam har vuxit ut till en viktig spelare både på och vid sidan om planen. Emma svarade förra säsongen för 17 poäng och har erfarenhet från spel i Allsvenskan. Vi har tagit oss ett snack med henne såklart.

Du har valt att förlänga ditt avtal med Wizladies till 2021-04-30. Vad får dig att göra detta redan nu? Det var ett givet val att förlänga med Wizladies då jag trivs oerhört bra i laget och i klubben. Jag tror även stenhårt på oss denna säsongen och vill vara med på resan fram till framgångarna som jag tror Wizladies kommer uppnå kommande säsonger!

Hur är din känsla med det nya Wizladies och vilka förväntningar har du på den nästkommande säsongen? Jag tycker det känns toppen! Det är bra stämning i laget och vi har väldigt roligt tillsammans. Mina förväntningar på nästa säsong är höga. Den gångna säsongen behövde vi spela ihop oss och lära känna varandra spelmässigt, men nu har vi gjort det och även om vi får in ytterligare några nya spelare så har vi hittat varandra och verkligen kan köra på vårt spel. Förra säsongen var uppvärmning, nu är det bara att köra på och kriga för att komma bland topplaceringarna!

Helt plötsligt är du också en av de äldre spelarna i laget. Vad tror du om alla "ungdomarna" som stormar fram och är det någon som du vill lyfta fram lite extra? Jag tycker det är jättekul att vi får in nya unga spelare men känns också rätt bra att få räknas som en av de äldre
Det var ju några juniorer som spelade matcher med oss redan förra säsongen och gjorde det hur bra som helst verkligen! Men några nya som jag tror kommer göra stort avtryck i laget och spelet i år är Jolin Garcia och Saga-Maja Andersson. Båda har en vass teknik och bra spelförståelse, samt ruskigt farliga skott så bli inte förvånade om ni ser dessa namnen i poängprotokollet under nästa säsongen!
Men alla de juniorer som lyfts upp i laget är superduktiga som kommer tillföra mycket bra grejer, både på och utanför plan!


Vad är rimliga förväntningar att ha på Emma nästa säsong? Jag har alltid höga förväntningar på mig själv men jag vill bidra med väldigt mycket energi och pepp både på och utanför planen. Men jag vill även bidra med en del poäng genom ett bra spelsinne och ge lite goa mackor till mina medspelare. Dock får mina kompanjoner Walle och Fellan får stå för de snygga målen!

Md emma 2
Md emma1
Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub