Stor banner innebandylekis 2018

Elias Johannesson inför seriepremiären!

Publicerad 2018-09-24 22:52
Md spelarbild elias
På lördag kl. 16.00 premiärspelar Dam A-laget mot Guldheden i Quisthallen. Elias Johannesson har tagit steget fram och blivit ny huvudansvarig tränare för ett ungt och nybyggt Wizladies. Vi kände Elias på pulsen inför hans debut som Head-coach i A-lags och seriesammanhang. Vad hans förväntningar är.

Dags för seriepremiär och med i stora delar ett nytt lag. Beskriv känslan i laget inför lördagen? Det känns bra, det är en efterlängtad premiär som väntar på lördag. Tror tjejerna är taggade på att äntligen få dra igång.

För motståndet svarar Guldheden. Hur skulle du beskriva våra motståndare? Svårt o säga, sen laget spelade i Division 1 sist har man bytt ut majoriteten av truppen och därför blir det omöjligt att på förhand säga exakt hur årets upplaga av Guldheden kommer vara. Har dock väldigt bra koll på hur man spelat tidigare.

Vad är det som krävs av oss för att bärga segern? Att vi jobbar hårt, har ett bra passningsspel med mycket rörelse i anfallszon.

Kan du redan nu ge oss hur du kommer att formera laget? Nej, laget tas ut på torsdag.

Sist men inte minst, vad skall man som publik hålla ett extra öga på hos det nya Wizladies på lördag? Finns mycket att titta på! Laget överhuvudtaget kommer vara väldigt intressant att se, men jag tror att Emma Horseng Amdell, som är tillbaks från knäskada, kommer vara stekhet.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub