We are fbc partille

De första två 05orna att ta steget upp i A-laget!

Publicerad 2021-03-21 22:22
Ska rmavbild 2021 03 21 kl. 22.35.26
FBC Partille fortsätter att fostra egna talanger som tar steget upp i A-laget. Nu är det de två första födda 2005 som signar på för två säsonger iform av talangerna Mira Lindbäck samt Linus Järrebring. Två spelare med stora förutsättningar för framtiden och som med tiden kommer kunna bli riktigt bra innebandyspelare. Vi tog oss ett snack med de såklart.

Beskriv dina känslor över att ha fått ett A-lagskontrakt med A-laget som första 05a? ML: Det känns jättebra! Det är roligt att få förtroendet att spela på den här nivån redan nu. Att få göra det för Wizladies känns jättebra då det är ett väldigt positivt och duktigt lag. LJ: Det känns bra och jag har aldrig varit mer taggad på att få chansen att få spela på högre nivå. Så är sjukt taggad sen när vi får börja spela igen.

Kan du berätta för oss lite mer vem du är och vad du har för ambitioner med din innebandy? ML: På fritiden när jag inte spelar innebandy umgås jag mycket med vänner. Jag är väldigt tävlingsinriktad och har alltid varit intresserad av sport. Mina ambitioner med Innebandyn är att bli så bra som möjligt, och nu försöka bidra med så mycket jag kan till laget. LJ: Jag som person som är väldigt tävlingsinriktad, glad och omtänksam. Mina ambitioner är att komma så långt som möjligt inom innebandy

Om du får plocka fram en innebandyförebild du har som spelare i klubben och i världen vilka skulle det bli då? ML: Jag har lärt mig massor av de äldre tjejerna jag spelat med nu i JAS-laget. Men om jag ska välja ut en så har jag lärt mig mycket av Saga-Maja som både är en teknisk och hård spelare. Annars har jag ingen direkt förebild utanför klubben. LJ: Ingen direkt i klubben men annars skulle jag säga Alexander Rudd.

Vilka förväntningar har du på nästa säsong? ML: Mina förväntningar på nästa säsong är att utmana mig själv och visa framfötterna även på den här nivån. Det ska bli väldigt kul att snart få lira innebandy igen, och framförallt med detta lag. Självklart vill jag också bidra så mycket jag kan för att nå lagets mål, att ta sig upp till allsvenskan. LJ: Att få utvecklas mer som spelare och vinna serien.

Till sist välkommen till A-laget! ML: Tack så mycket. LJ: Tack så mycket.

Md md mira
Md fbc partille p transparent 400x400
Md nordic wellness
Md unihoc
Md heras
Md bmw logo
Md intersport
Md 140610 stiftelsen dunross
Md sspibs
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md js partille badge
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub