Img 1043

Sebbe och Tobbe klara!

Publicerad 2019-03-22 09:08
Dam
Igår samlades damlaget för en presentation av säsongen 2019/20. Redan nu står det klart att man ligger långt framme i förberedelserna. Sebastian Idehed blir ny Huvudansvarig Tränare de kommande två säsongerna samt till sin hjälp får han Tobias Wallin som tar steget från Fys.Tränare till mer renodlad Assisterande Tränare.

Både Sebastian och Tobbe har haft laget under våren och gjort ett bra jobb med gruppen och nådde en femteplats i Division 1. Ett fullt godkänt resultat med tanke på den stora spelaromsättningen inför säsongen. Nu kommer ambitionen att ökas och att nå en kvalplats till Allsvenskan är det första målet. Truppen håller på att formas och försäsongen kommer att dra igång med spikad trupp 1:e maj.

- "Vi tror mycket på Sebbe och Tobbe. Det är en duo som visat under våren att man kan nå resultat, har värderingar och ambitioner som stämmer med föreningens direktiv. Det är nu dags att ta nästa steg och på allvar konkurrera om en Allsvensk plats samtidigt som vi bygger för framtiden på unga talanger säger Sportchefen Ulf Andersson"

Truppen kommer att formas de närmaste veckorna och allt tyder på att allt kommer att vara på plats rekordtidigt.

- "Ett problem vi haft på både herr och damsidan förra säsongen är att för mycket dragit ut på tiden och blivit klart sent. Därav är fullt fokus på att sätta strukturen och organisation snabbt för att kunna ha fokus på att utveckla grupp mot våra högt ställda mål fortsätter Ulf"

Inför den förra säsongen tappades halva spelartruppen men inför 2019-20 kommer inte massor av spelare att tillkomma. Dock kommer det att bli några nyförvärv inte minst på målvaktssidan där vi varit tunna och ibland stått helt utan.

- "Jag ser fram mycket mot att få stanna kvar med tjejerna och bygga laget under de kommande två säsongerna säger sebastian Idehed"

Vi vill passa på att tacka Claes Jidevikför fina instaser hos oss igen och önskar honom all lycka till framöver. En trotjänare!

Md fbc partille p transparent 400x400
Md lokalpressen logga
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Md novon el logga
Md img 5636
Md 1630072790746 amhult bygg och kakel logga final faktura
Md download
Md img 6680
Md bildit
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub