Klubbgemensam Cup

Mecup970

Mälarenergi Cup är den klubbgemensamma cupen för Wizards 2015.


Så är det dags igen – den klubbgemensamma cupen. Det var ett tag sedan sist. Då vi åkte med fyra hela bussar till Falun och dåvarande Viking Line Cup med 12 lag. Vi mer eller mindre invaderade Falun. Vart än man tittade såg man trollkarlar, små som stora, tjejer som killar som spelade bättre än någonsin på ren inspiration! Vi satte ett avtryck i Falun och ungdomslagen fick ett minne för livet. 

Nu är det alltså dags igen. Den här gånger åker vi till Mälarenergi Cup i Västerås. Perfekt avstånd med sina 30 mil. Tillräckligt långt bort för att få möta helt nya typer av motstånd, som t ex Stockholmslagen men inte så långt att man inte kan klämma resan ledigt på en dag. Den här gången ska alla med: ledare, spelare och styrelse.

Klubben tar på sig att sköta all administration kring detta. Boka bussar, logi, mat, arrangera ledarkväll och inte minst ordna med den klassiska Wizards on-tour T-shirten. Som ledare behöver du bara samla ihop dina trollkarlar och meddela hur många ni blir så löser vi resten.

Vi kommer att bo på en egen skola i Västerås. Bussarna går tidigt på fredagen och själva turneringen spelas helgen 17-19 april. Matcherna kommer att spela i den fina nya bandyhallen i Västerås med fem-sex spelplaner under samma tak. Det göra att vi kan heja på varandras matcher.

Det blir helpension med start middag på fredagen och stopp lunch på söndagen. Två övernattningar på hårt underlag så man skall medtaga madrass och täcke.

För resa, helpension, boende, Wizards on tour t-shirt, anmälningsavgiften och att upp till tre ledare åker med gratis per lag kommer vi sätta prislappen 1 850 kr. Avgiften skall betalas i två etapper. 500 kr betalas vid anmälan som vi sätter till senast 30e november. Resterande 1350 kr skall vara betalt senast 25e februari.

Hemsidesadress till cupen:

http://malarenergicup.vib.se/

Vi hoppas ni längtar lika mycket som vi gör.


Nyheter via RSS
Levererat av MyClub