Herr 6

Wizards Professional Summer Academy 2023

Vi öppnar nu anmälan för Wizards Professional Summer Academy 2023. Det är ett innebandyläger för dig som kommit lite längre i din utveckling, vill träna hårdare och som är tjej/kille född 2007 och 2008. Vi har plats för maximalt 42 st spelare varav sex st målvakter och det är först till kvar som gäller. Lägret kommer äga rum i Partille Arena eller Partillebohallen.

instruktörer är inga mindre än Partille Wizards Allsvenska tränare. För närvarande är detta Jonas Eliasson, Ricard Carlsson, Johan Jonasson och Robert Bodén. Till deras hjälp kommer det finnas Allsvenska A-lagspelare och/eller andra utbildade ledare från Wizards. Fullständig presentation av instruktörerna kommer under våren.

Wizards Professional Summer Academy äger rum lördag 12:e augusti till och med måndag 14:e augusti. Lägret startar kl 09.00 och slutar kl 16.00 på dagarna. Anmälan är öppen spelare i andra föreningar än FBC Partille.

Innebandydagarna kommer att innefatta tre träningspass (ett spelprincippass, ett teknikpass samt ett matchpass) kombinerat med taktik och teori anpassat för att ta nästa steg som innebandyspelare.

Du kommer at få känna på vad som krävs för att bli Elitspelare. Hur man förbereder sig inför, genomför och uppträder vid träning och match på Elitnivå. Samtidigt ligger fokus på att ha roligt och bygga gemenskap som ett lag. Du skall efter detta lägret få med dig verktyg och feedback för att kunna ta nästa steg som innebandyspelare.

Lägret avslutas på eftermiddagen Måndag 14:e augusti med en inernmatch mellan två av ledarna utagna jämna lag som spelar en full match med event och inramning.

Under lägret kommer intervjuer at göras med deltagare och ledare samt lagbild tas på alla deltagarna. Allt kommer att publiceras och användas för marknadsföring på Wizards Sociala medier.

I lägret ingår följande:

  • Sju st träningspass och en match.
  • tre st teori och taktiska pass.
  • T-shirt Wizards Summer Academy
  • Tre st luncher
  • Mellanmål

Avgiften är samma för alla deltagarna och är på 2 195 SEK.

Anmälan

Anmälan görs via vårt anmälningsformulär. Först till kvarn är det som gäller. Antalet platser är begränsat till 42. Fyll i samtliga fält i formuläret. På hemsidan läggs information ut löpande, så håll utkik.

Betalning till bankgiro 5660-7633 skall vara gjord senast 31:e mars 2023 men först till kvarn gäller så gör anmälan direkt.

Återbetalning av anmälningsavgiften kan ej ske med mindre än läkarintyg som omöjliggör ett helt deltagande.

Oförutsatta händelser

Om deltagarantalet är för lågt i någon grupp förbehåller sig arrangören att justera för bästa totala gruppindelning. Det kan också hända, av icke förutsägbara skäl såsom t.ex. sjukdom, att det kan ske förändringar med tillsättningen av instruktörer och gästtränare.

Organisation

Huvudansvarig:
Ulf Andersson, 0739-018226, ulf.andersson@pibs.se

Ekonomiansvarig:
Per Andrésen, 0705-270312, perandresen@hotmail.com


Md fbc partille p transparent 400x400
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md serneke
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub