Herr 4

Wizards Sports Camp 2022

Nu öppnar vi upp anmälan till andra upplagan av Höstlovscamp, Wizards Sports Camp (WSC) 2022. Campen äger rum på Höstlovet tisdag 1:e november till torsdag 3:e november. Campen är på dagtid med ungefärliga tider om 08.00 till 16.00. Campen äger rum i Partillebohallen. Jämnfört med Wizards Professional Summer School kommer denna campen att vara mer fokuserat på att göra det vi alla älskar mest. Mycket tvåmålsspel. Varje dag inleds dock med en träning sin grupp och med fokus på grundteknik. Skott, passningar och klubbteknik. Men efter lunch blir det varje dag ca tre timmars spel och i nivåanpassad tävlingsform där vi vill skapa en positiv och jämn kamp med gott humör och inkluderande attityd.

Anmälningsformuläret hittar ni här.

ÅLDRAR OCH TIDER

WSC kommer att genomföras under vecka 44, tisdag till torsdag kl. 8.00–16.00 (1:e-3::e november). Campen kommer att vara tillgänglig för ungdomar födda 2008-2015. Deltagarna delas in i grupper utifrån sin ålder eller om synnerliga skäl föreligger utifrån färdighetsnivå. Maximalt antal deltagare är 23 personer per grupp, visst avsteg kan göras beroende på fördelning av målvakt/utespelare.


INNEHÅLL OCH PRISER

WSC är ett dagläger och inga övernattningar görs i WSC regi. Anmälningsavgiften skall vara betald 30:e september. Det är först till kvarn och antalet platser är begränsat och vi förväntar oss högt tryck på anmälan. Man anmäler sig via formuläret nedan och betalar sedan avgiften.

Avgiften är samma för alla deltagarna och är på 1 300 kr och i denna ingår allt nedan:

  • Träna på storplan.
  • Spela småmålsturnering.
  • Träna teknik
  • Lunch
  • Träffa massor av gamla och nya innebandykompisar
  • Lära sig nya tricks och knep av alla duktiga gruppledare


INNEBANDYTRÄNINGAR OCH TURNERINGSSPEL

WSC träningar kommer att genomföras i fullstor innebandyhall, i Partillebohallen. Träningspassen är ca en timme och alla träningsgrupper garanteras ett träningspass per dag på stor plan. Fokus på träningarna ligger i att lyfta alla deltagares grundtekniska färdigheter under roliga och stimulerande former. Det kommer även att förekomma lättare löpning utomhus. Samtliga dessa pass kommer att ledas av våra utbildade tränare som instruktörer. På eftermiddagarna kommer en miniturnering att genomföras varje dag. Klubbens värdegrund kommer att gås igenom om hur man uppför sig. Vi kommer att lägga extra fokus på målvakterna under campen och ge de ett extrapass utöver de vanliga träningarna och miniturneringen.

GRUPPINDELNING OCH SCHEMA

Träningsgrupperna kommer att indelas efter ålder och kön om inte synnerliga skäl föreligger. Gruppindelningen görs baserat på åldrar i dessa åldrar är preliminära och vissa justeringar kan komma att göras utifrån hur många anmälningar som görs i respektive grupp och eventuell nivåanpassning. Gruppindelningen och exakta schemat kommer att skickas ut till anmälda senast 29:e oktober.


INSTRUKTÖRER OCH GÄSTTRÄNARE

Vi strävar efter att ha nivåanpassade instruktörer och utbildade efter den grupp de skall hålla i. Normalt sett är det två st instruktörer som följer gruppen hela veckan och det kommer att vara många killar och tjejer från våra A-lag vilket vi tycker är positivt då det bygger ihop vår förening. De kommer som brukligt är att presenteras på hemsidan löpande under våren men räkna in en del kända instruktörer/spelare bland dessa.


FOTOGRAFERING OCH HEMSIDA

Spelarna kommer att fotograferas tillsammans med sina tränare och det kommer löpande under veckan publiceras både en weblogg med bilder etc. från lägret som ni som förälder kan kika i. Wizards-TV kommer att vara på plats och gör dagliga filmer om vad som händer på skolan. Allt detta publiceras på www.pibs.se. Vill man ej medverka här bör detta meddelas vid registreringen.


ANMÄLAN

Anmälan görs via vårt anmälningsformulär. Först till kvarn är det som gäller. Antalet platser är begränsat. Fyll i samtliga fält i formuläret. På hemsidan läggs information ut löpande, så håll utkik.

Betalning till bankgiro 5660-7633 skall vara gjord senast 30:e september.

Efter att betalning är gjord är anmälan bindande. Återbetalning av anmälningsavgiften kan ej ske med mindre än läkarintyg som omöjliggör ett helt deltagande på WPSS.


OFÖRUTSEDDA HÄNDELSER

Om deltagarantalet är för lågt i någon grupp förbehåller sig arrangören att justera för bästa totala gruppindelning. Det kan också hända, av icke förutsägbara skäl såsom t.ex. sjukdom, att det kan ske förändringar med tillsättningen av instruktörer och gästtränare.


ORGANISATION

Huvudansvarig:
Ulf Andersson, 0739-018226, ulf.andersson@pibs.se

Ekonomiansvarig:
Per Andrésen, 0705-270312, perandresen@hotmail.com

Md fbc partille p transparent 400x400
Md nordic wellness
Md unihoc
Md logoinnebandykungenfa rg1medytterkontur
Md bmw logo
Md 140610 stiftelsen dunross
Md csm varsego rgb 14b088fd93
Md serneke
Md sk rmavbild 2015 05 16 kl. 19.13.34
Md sargdekal ilovepizza
Md grasrotenbanner 250x120
GLÖM INTE "GRÄSROTEN" STÖD PIBS, TACK!
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub